DEK VectorGuard ™-ratkaisut nyt Easy Cadilta

Easy Cadille hankittiin vuoden 2019 aikana DEK VectorGuard™ stencil frame system-lisenssi ASM:ltä. Ratkaisu on patentoitu tapa kiinnittää stensiilipelti pastanpainokoneeseen pastan painon ajaksi. Easy-Cad tarjoaa aitoja, alkuperäisiä DEK VectorGuard™ stensiilejä yksinoikeudelle Suomessa – muualta et näitä saa!

Mikä on DEK VectorGuard ™-

ASM:n patentoima, palkittu DEK VectorGuardTM -järjestelmä on alan standardi hightech -stensiilikehyksissä. Se helpottaa ja nopeuttaa vaihtoa, parantaa jännityksen hallintaa ja pidentää käyttöikää.

ASM:n kehittämä, ainutlaatuinen ja yksinkertainen, ilmanpaineohjattu DEK VectorGuard ™ -kehys korvasi vanhemmat teollisuuden ratkaisut, jotka olivat hankalia, toimintahäiriöitä aiheuttavia ja pahimmillaan käyttäjille vaarallisia. Nykyään DEK VectorGuard ™ on alan standardi ja mittatikku muille.

Stensiilin vaihdon helppouden lisäksi DEK Vector Guard ™ tarjoaa tasaisen jännityksen stensiilipeltiin koko stensiilin käyttöiän ajan. Perinteisissä verkkoon kiinnitetyissä stensiileissä on aluksi suuri jännitys, mutta käytön ja puhdistamisen yhteydessä verkon joustavuus voi heikentyä, mikä johtaa löysiin alueisiin pellissä, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti stensiilin kohdistamisessa ja painojäljessä.

Ratkaisu on saatavana sekä klassisena että korkeajännitteisenä versiona vastaamaan vaihteleviin tarpeisiin:

DEK Vector Guard ™ Classic -kehys

Alkuperäinen DEK Vector Guard ™ Classic -kehysjärjestelmä on ihanteellinen tavanomaisiin SMT-prosesseihin, joissa ei yleensä käytetä aivan tiheimpiä ja pienimpiä komponentteja. Kustannustehokas ja monipuolinen DEK Vector Guard ™ Classic tarjoaa nopean pellinvaihdon, helpon varastoinnin, käyttäjän turvallisuuden ja alhaiset omistamiskustannukset.

DEK Vector Guard ™ High Tension -kehys

DEK Vector Guard ™ High Tension -kehys, joka on yhteensopiva kaikkien DEK Vector Guard ™ -peltien kanssa, on suunniteltu erityisesti prosesseihin, joissa käytetään hyvin tiheitä ja pienikokoisia komponentteja ja jotka vaativat äärimmäisen tarkan pastastanpainon. DEK Vector Guard ™ High Tension -kehys tarjoaa 45% suuremman jännityksen kuin DEK Vector Guard ™ Classic -kehys, mikä helpottaa pastan läpäisyä pienikokoisissa aukoissa.

DEK VectorGuard -kehykset ja säilytysratkaisut

DEK VectorGuard ™-kehyksiä ja stensiilin säilytykseen sopivia kaappeja saa yhteistyökumppaniltamme Ekval Oy:ltä. Heiltä saa myös kehyksiin huoltoa ja varaosia.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Ville Ansaharju
044 735 6461
ville.ansaharju@easycad.fi